Neste møte

Kåsør på julemøtet er Arne Johs. Mortensen fra Miljødirektoratet, og tema er "blant naturfotografer på Dovrefjell" -fotodagbok fra naturoppsynet.

Konkurransetema er Bærekraftig.

Velkommen til et annerledes medlemsmøte 28.november med julemiddag kl 17.
Kveldens foredragsholder er Arne J. Mortensen fra Statens Naturoppsyn. Med Dovre som et ansvarsområde, vil han han holde et foredrag med tema: «Blant moskus og fotografer på Dovrefjell»
Noen stikkord om foredraget:
• Erfaring med fotografer på Dovrefjell
• Rettigheter og plikter i norsk natur
• Hva betyr aktsomhetsplikten i naturmangfoldloven?
• Hva er en forstyrrelse?
• Trenger verden flere nærbilder av moskus?
Foredraget vil spenne fra tørr jus til rettigheter og plikter i naturen, hva som menes med aktsomhet og om ferdsel i sårbar natur. Konkret om Dovrefjell - muligheter og begrensninger. Forvaltning av verneområder. Noen korte videoer illustrerer hverdagen.
Som fotograf vil du finne litt om han her: BIOLOGOS.NO

Tema for kveldens konkurranse er «Bærekraftig»
Velkommen til et annerledes kveldsmøte.

 

Nyttige linker

Nyheter

Info fra styret

  • Kveldskonkurransen vår!

    Nytt år med nye runder med spennende konkurranser Vi har alltid hatt flotte premier å dele ut som velvillig har blitt sponset av våre venner: Nikon Norge har bidratt med flotte kameraer, Natur & Fritid med bøker, Norske Naturfotografer med bøker og Natur & Foto med bøker :-) Våre runder med loddsalg har blitt premiert med gavekort fra Foto.no, bøker fra Japan Photo og gavekort på print fra Petter Gundhus :-) Vi benytter anledningen til å takke for alle bidrag vi har fått!

Bildeutvalg fra siste kveldskonkurranse

Unni_-Bakken_2.jpg

 

Sponsorer

 

Go to top