Neste møte

NIKONAFTEN!

https://www.nikon.no/no_NO/

Vegar Berg og Espen Espevalen kommer fra Nikon,

og Roy Mangersnes holder foredrag om Antarktis!

 

Nikon foredraget har følgende tema:

Gjennomgang 180-400 mm – Vår nye Supertelezoom (Roy Mangersnes har akkurat testet denne på Svalbard)

Hvorfor speilrefleks? Fordeler og ulemper.

Gjennomgang DX og FX formatet. Hva skjer med dynamikk, ISO, brennvidde og dybdeskarphet om man har en mindre sensor?

 

 Gutta fra Nikon har også med seg flotte premier til kveldskonkurransen som har tema: "Motlys og high key"

1. Nikon Coolpix W300: https://www.nikon.no/no_NO/product/digital-cameras/coolpix/waterproof-shockproof/coolpix-w300

 Produkt bilder: https://press.nikon.se/

 2. Gavekort 1000,- på Nikon produkter hos valgfri SD1 (Pro) Forhandler

 3. Gavekort 500,- på Nikon produkter hos valgfri SD1 (Pro) Forhandler

 

Roy Mangersnes er utdannet adferdsøkolog og profesjonell naturfotograf  bosatt i Sandnes i Rogaland. Roy er tidligere Nikon ambassadør og regnes blant de mest innflytelsesrike naturfotografene i Norge i dag. Han har tidligere vært leder i de to store foreningene for naturfotografer i Norge, BioFoto og Norske Naturfotografer. Han har også gitt ut flere bøker og blitt premiert i flere store internasjonale konkurranser, inkludert BBC Wildlife Photographer of the Year (UK) 2010 og i 2011, samt Årets Europeiske Naturfotograf –GDT (Tyskland) 2010 og 2009, og i Nature Best (USA) i 2012. Roy har hele verden som sitt arbeidsfelt, og bilder blir publisert i tidskrifter og bøker i inn- og utland. Han er i tillegg en habil foredragsholder som har forelest i hele Norge og på flere større internasjonale fotofestivaler.

I tillegg til å være fotograf er Roy også partner og profesjonell fotoguide i WildPhoto Travel. Her er han ansvarlig for å lede fotoekspedisjoner og –safarier til spennende destinasjoner fra Arktis i nord til Antarktis i sør, med besøk til Afrika og Galapagos også på programmet. Selskapet har sitt kontor på Svalbard der WildPhoto også har etablert verdens nordligste fotogalleri.

Nettside: www.roymangersnes.com

 

 

Nyttige linker

Nyheter

Info fra styret

  • Kveldskonkurransen vår!

    Nytt år med nye runder med spennende konkurranser Vi har alltid hatt flotte premier å dele ut som velvillig har blitt sponset av våre venner: Nikon Norge har bidratt med flotte kameraer, Natur & Fritid med bøker, Norske Naturfotografer med bøker og Natur & Foto med bøker :-) Våre runder med loddsalg har blitt premiert med gavekort fra Foto.no, bøker fra Japan Photo og gavekort på print fra Petter Gundhus :-) Vi benytter anledningen til å takke for alle bidrag vi har fått!

Bildeutvalg fra siste kveldskonkurranse

Lise_Gunn_Skretteberg_2.jpg

 

Sponsorer

 

Go to top