Neste møte

Henrik Strømstad kåserer med foredraget "landskapsfoto og bruk av filter" onsdag 4. april kl 18:30.

Kveldens konkurransetema er "landskap". 

Henrik har også ansvaret for teknisk kvarter, som ikke overraskende omhandler bruk av filter.

 

På neste møte kommer Henrik Strømstad på besøk. Henrik har fotografert fra slutten av 1980 tallet, og har levert en rekke artikler og bilder til Nordiske magasiner om natur, foto, fiske og friluftsliv. Premiert i flere fotokonkurranser med blant annet Årets Nordiske Turbilde i 2014 og andreplass i klassen Årets Nordiske Landskapsbilde i 2015 i Nordic Nature Photo Contest (NNPC). Som naturfotograf er det først og fremst landskapene som fascinerer mest, og det er hovedsakelig Nordiske landskap som fester til bildebrikka. Tiltrekkes spesielt av vinterhalvåret og det magiske lyset man kan oppleve midtvinters. Selger bilder til utsmykning, og holder en rekke kurs, foredrag og workshops med tema fortrinnsvis innen landskapsfoto. Henrik Strømstad er medlem av Norske naturfotografer (NN) og tilknyttet bildebyrået NTB Scanpix.

Om foredraget:

Tema for kveldens foredrag blir landskapsfoto og bruk av filter. Når vi snakker om filter her så er det gråfilter og graderte filter. Når kan det være nyttig og bruke filter og hva er poenget med å benytte filter i forbindelse med landskapsfoto? Hvordan jeg tenker og hvordan jeg løser utfordringene ute i felt og ikke minst hvordan jeg bruker filter i mitt landskapsfotoarbeid.  Vil også ha med forskjellige varianter og merker av filter for de som ønsker å kikke nærmere på dette. Foruten filter så blir det tips rundt tema landskapsfoto J

Henrik har også fått med seg gavekort fra Stavanger Foto som premier til kveldskonkurransen :-)

Nyttige linker

Nyheter

Info fra styret

  • Kveldskonkurransen vår!

    Nytt år med nye runder med spennende konkurranser Vi har alltid hatt flotte premier å dele ut som velvillig har blitt sponset av våre venner: Nikon Norge har bidratt med flotte kameraer, Natur & Fritid med bøker, Norske Naturfotografer med bøker og Natur & Foto med bøker :-) Våre runder med loddsalg har blitt premiert med gavekort fra Foto.no, bøker fra Japan Photo og gavekort på print fra Petter Gundhus :-) Vi benytter anledningen til å takke for alle bidrag vi har fått!

Bildeutvalg fra siste kveldskonkurranse

HO_Jan_Sivert_Hauglid_2.jpg

 

Sponsorer

 

Go to top