Neste møte er 7. mars, da kommer Olympus v/Annika Johansen på besøk. Og nyutnevnt Olympus Visionary Kai Jensen vil holde foredrag :-)

NB:start kl 18:00

Kai Jensen er leder i Norske Naturfotografer/ NN siden 2013.  Han har også sittet som leder i sentralstyret i BioFoto, samt sittet som leder av Østlandsavdelingen i flere perioder. Han holder en rekke kurs og workshops i digital bildebehandling og fotografering, med spesialitet på Lightroom. Organisering av bilder er en av Kai´s kjepphester. Kursene holder han i sitt galleri på Åneby i Nittedal. Her har han også permament salgsutstilling, inne og ute. Han har utgitt boken ”Mitt Nordmarka” 2005, "NIttedal" 2015 og en bok om "Nitedals Tændstikfabrik" 2016. Kai er en ettertraktet foredragsholder, og han har deltatt på alle de største naturfotofotofestivalene i Norden. Bildene er også publisert i medier, både i inn og utland. Kai ble kåret til Norgesmester i Naturfoto i 2008. IFWP ”Picture of the year” 2006. Kai var også assosiert til Wild Wonders of Europe- prosjektet. Bildene selger han gjennom Scanpix Creative NTB. Kai er en naturfotograf med fokus på lys, form og farger. Kai fotografer innen de fleste naturfotosjangere, landskap, dyr, fugl samt makro. Kai Jensen ble tatt inn som Olympus Visionary Erope i 2018. Kai er Olympus andre Visionary fotograf i Norge.
 
Om foredraget:
  • 20 år med naturfoto. Kai Jensen har fulgt den lange utviklingen innen naturfoto fra dias til digitalt. En spennende reise der kamerautstyr og egen fotografisk utvikling har vokst side om side. Lidenskapen til naturfoto, og kjærligheten til naturen har også vokst seg større og større gjennom de 20 årene Kai har virket som naturfotograf. Som nyutnevnt Olympus Visionary vil Kai også snakke om veivalget han nå har tatt, fra DSLR og 135 formatet til Olympus E‑M1 MARK II og micro four third formatet. Igjen ett veiskille, fra den trofaste solide speilrefleksen som har fulgt Kai fra 1990 tallet og helt frem til 2018. Hva vil valget bety for den fotografiske utviklingen videre, og hva tenker Kai om utviklingen fremover.

 

Olympus v/Annika Johansen vil vise sine produkter

Vi kommer til å ta med oss E-M1 MKll, E-M5 MKll, PEN-F, >E-M10 MKll og det vi har av PRO og Premium objektiver.
Hvis jeg får lov vil jeg gjerne demonstrere to unike ting i våre kameraer. Livecomposite og PRO Capture,

Her er det link til våre kameraer og objektiver hvis noen ønsker å se på dette i forkant:

https://www.olympus.no/site/no/c/cameras/