Neste møte

Borgny Helnes kåserer på julemøtet.

Borgny Helnes viser bilder hos oss 29. november. Tittelen på foredraget er «Sopp og nyttevekster».
Borgny kommer opprinnelig fra en liten bygd - et fiskerbondesamfunn - på Helgelandskysten. Hun kom til Oslo høsten 1969 for å studere psykologi. Etter en kort arbeidskarriere som skolepsykolog nordpå, ble hun Oslo-innbygger for godt. Hun er nå pensjonist og lever et aktivt liv som medlem i Kolbotn fotoklubb, Biofoto og Oslo og omland sopp og nyttevekstforening.
Allerede som en liten jente var hun fasinert av foto, men økonomien i fiskerbondefamilien hadde ikke rom for kamera og film. Etter å ha mottatt en liten arv i 1974 ble første speilrefleks anskaffet , en Olympus OM1 og to objektiver, 35mm og 100mm. Fotograferingen tok først av da hun ble medlem i Oslo kamera klubb i 1993, men med en lang pause fra 1998 til 2007.
Motivene finner hun gjerne i nærmiljøet, nærbilder og makro er nok det som fenger mest. Hun liker også å leke med abstrakte motiver og med defokusering som metode.

Tema for foredraget er "Sopp og nyttevekster"

Kveldens konkurransetema er "Dyreriket".

Møtet starter med Teknisk hjørne, denne gangen med Henrik Strømstad som skal fortelle oss om bruk av filtere ved fotografering.

 

 Minner også om vår tradisjonelle julemiddag kl 17:00 før møtet, husk påmelding :-)

Nyttige linker

Nyheter

Info fra styret

  • Kveldskonkurransen vår!

    Nytt år med nye runder med spennende konkurranser Vi har alltid hatt flotte premier å dele ut som velvillig har blitt sponset av våre venner: Nikon Norge har bidratt med flotte kameraer, Natur & Fritid med bøker, Norske Naturfotografer med bøker og Natur & Foto med bøker :-) Våre runder med loddsalg har blitt premiert med gavekort fra Foto.no, bøker fra Japan Photo og gavekort på print fra Petter Gundhus :-) Vi benytter anledningen til å takke for alle bidrag vi har fått!

Bildeutvalg fra siste kveldskonkurranse

HO_knut_hamli_1.jpg

 

Sponsorer

 

Go to top