Neste møte

Jostein Hellevik holdt et gnistrende foredrag til en fullsatt sal, i en og en halv time holdt han tilhørerne engasjert med fortellingen om sitt liv fra byas til fotobonde. Sjelden har jeg sett en så engasjert foredragsholder, han pratet både på inn og utpust mens han fortalte om sine store lidenskaper, godt ledsaget av gode og illustrerende bilder. Og en fornøyd og fullsatt sal fulgte foredraget  med store øyne og stive ører!
Til slutt rundet han av mens han pustet ut, "nå har jeg vist 500 bilder"
Vi var nok litt flere enn han hadde forventet, og etter eget sigende var han litt nærvøs ved oppstart, men det hadde han ingen grunn til, vi gleder oss til landstreffet i juni når vi skal til Dalen og treffe Jostein igjen og se med egne øyne noe av det flotte han viste oss!

Kveldskonkurransen ble bedømt av Jostein Hellevik og Svein Grønvold.
Per Morten Berthelsen vant med et nydelig tiurbilde, etterfulgt av Bente Klevenberg og Bjørn Lindgren.

På bildene som er tatt av Arild Hareide så ser vi noen glimt fra foredrag og premieutdeling.

 

Kåre Hoftvedt

Nyttige linker

Nyheter

Info fra styret

  • Kveldskonkurransen vår!

    Nytt år med nye runder med spennende konkurranser Vi har alltid hatt flotte premier å dele ut som velvillig har blitt sponset av våre venner: Nikon Norge har bidratt med flotte kameraer, Natur & Fritid med bøker, Norske Naturfotografer med bøker og Natur & Foto med bøker :-) Våre runder med loddsalg har blitt premiert med gavekort fra Foto.no, bøker fra Japan Photo og gavekort på print fra Petter Gundhus :-) Vi benytter anledningen til å takke for alle bidrag vi har fått!

Bildeutvalg fra siste kveldskonkurranse

Sjur_brein_01.jpg

 

Sponsorer

 

Go to top